Cégismertető

Üzletpolitika

Az állampolgárok teljesen alapvető joga és igénye a biztonságos élet. Ezt viszont ma már napjainkban kizárólagosan csak igen jól szervezett, komoly vagyonvédelmi háttérrel lehet biztosítani.

Cégünk 1997 január 01.-én alakult, és 2002-ig elsősorban villanyszereléssel, kereskedelemmel, és érintésvédelemmel foglalkozott.

Biztonságtechnikával és riasztórendszerek szerelésével és lakások kamera rendszereinek kiépítésével, valamint térfigyelő rendszerek szerelésével 2004. óta foglalkozunk.

A távfelügyeleti rendszerek kiépítése 2007-től került szervezésre, és a teljes technikai központ valamint a biztonsági vonulós szolgálat beindításának időpontja 2008 március 01.

Tevékenységi körünkbe tartozik elsősorban a távfelügyelet, a hozzá szorosan kapcsolódó biztonsági járőrszolgálat, továbbá a biztonsági rendszerek tervezése, telepítése, valamint a biztonsági automata kaputechnikák tervezése és kivitelezése.

Célkitűzésünk

Lakókörnyezetünk ill. annak 30 km sugarú körrel határolt területein az általunk telepített, vagy már meglévő riasztórendszerek távfelügyeleti rendszerünkbe kapcsolása után biztosítjuk szerződött ügyfeleink számára, hogy ingatlanjaikat, vagyontárgyaikat biztonságban tudhatják a nap 24 órájában.

Referenciák

Az ügyfeleink anonimitását megőrizve, Úrhida, Szabadbattyán, Sárszentmihály valamint ölelkező falvai, és Székesfehérvár területéről számos Önkormányzat, és Intézményei, Közületek, Cégek és Magántulajdonban lévő ingatlanok a Szerződött Partnereink.

Legfőbb célunk, hogy Ügyfeleinket maximálisan kiszolgálni, védeni tudjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(c) Kádár Vagyonvédelmi Távfelügyelet Kft.